Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αχαρναϊκό. Παρών και ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

Δυτική Όχθη

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αχαρναϊκό. Παρών και ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα του Αχαρναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής Ιωσήφ Βενάκης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου η ομάδα θα μπει σε τακτικά κομμάτια και θα δείξει την αγωνιστική της φιλοσοφία. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κουλούρης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα και το μέγεθος της ευθύνης όλων των μελών της ομάδας να εκπροσωπούν έναν σύλλογο όπως ο Αχαρναϊκός. Ακολούθησε προπόνηση περίπου μίας ώρας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα πλην των Ούγκο Σίλβα, Σπύρου Αποστόλου, Μανώλη Λύγκου και Μάρκο Μεϊρέλες οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα σε λίγες ημέρες.

Πριν από το πρόγραμμα τελέσθηκε αγιασμός παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών στις εξέδρες.

“Εύχομαι στη Διοίκηση του Αχαρναϊκού καλή δύναμη και στους αθλητές καλή αρχή και μακριά από τραυματισμούς. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα στηρίζουμε την ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπάμε.Με το καλό να ξαναβρεθούμε εδώ του χρόνου με την ομάδα μας να έχει καταφέρει να βρεθεί στα επαγγελματικά σαλόνια, κερδίζοντας ξανά την αίγλη που της αρμόζει”τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός καθώς και οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Γιώργος Πετάκος, Άγγελος Αραμπατζής, Στάθης Τοπαλίδης, Νίκος Ξαγοράρης, ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης (Αντιπεριφειάρχης), ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, Γιάννης Νίκας, η πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ, Μαρία Μπούκη.

The post Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αχαρναϊκό. Παρών και ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός appeared first on ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ.

ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αχαρναϊκό. Παρών και ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

Μοιραστείτε το άρθρο