Χρήστος Σπίρτζης: Ανάγκη για άμεση στήριξη των πολιτών που έχουν πληγεί από την ανυπαρξία των κρατικών υπηρεσιών και την κακοκαιρία

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Είναι πραγματικά ντροπή να βλέπεις συμπολίτες μας παγωμένους, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους σε απόγνωση και αγανάκτηση, μέσα στην Αττική, λίγα χιλιόμετρα από το Σύνταγμα.

Είναι αναγκαία η άμεση κινητοποίηση για να μην θρηνήσουμε την απώλεια συμπολιτών μας, που βρίσκονται για έκτη μέρα χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό. Επείγει ακόμη περισσότερο η κινητοποίηση στήριξης στους συμπολίτες μας με αναπηρία και με ανάγκη χρήσης ιατρικών μηχανημάτων.

Η άμεση οικονομική στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας από την ανυπαρξία των κρατικών υπηρεσιών και από την κακοκαιρία, των επαγγελματιών που έχασαν το εμπόρευμα τους, των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιές, των αυτοκινήτων που έχουν καταστραφεί είναι υποχρέωση της πολιτείας και ευθύνη μιας κυβέρνησης που δεν έχει δείξει την στοιχειώδη ευαισθησία.

Μιας κυβέρνησης που δεν μπήκε στον κόπο να βρεθεί δίπλα στους πολίτες αυτές τις κρίσιμες ώρες… Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… The post Ανάγκη για άμεση στήριξη των πολιτών που έχουν πληγεί από την ανυπαρξία των κρατικών υπηρεσιών και την κακοκαιρία…

διαβάστε όλη την είδηση από…
Χρήστος Σπίρτζης
Ανάγκη για άμεση στήριξη των πολιτών που έχουν πληγεί από την ανυπαρξία των κρατικών υπηρεσιών και την κακοκαιρία

 

Μοιραστείτε το άρθρο