Χρήστος Σπίρτζης: Η εικόνα του δήθεν σύγχρονου, μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού έχει καταρρεύσει σε όλο τον πλανήτη.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εικόνα του δήθεν σύγχρονου, μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού έχει καταρρεύσει σε όλο τον πλανήτη.

Η ομιλία του βουλευτή Ανατολικής Αττικής και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συζήτηση για τη πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ:

  • Φτάσατε να λέτε ψέματα ακόμα και στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και η εικόνα στα κυβερνητικά έδρανα το δείχνει αυτό. Η εικόνα του δήθεν μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού, άριστης σύγχρονης αντίληψης που υπηρετεί τον νόμο την τάξη και την διαφάνεια έχει καταρρεύσει σε όλο το κόσμο και όλα αυτά μας λέτε ότι τα κάνετε για εθνικούς λογούς.
  • Ο κος. Ανδρουλάκης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τον θεώρει κάνεις ούτε κατάσκοπο ούτε πράκτορα ούτε τρομοκράτη ούτε συνεργάτη του οργανωμένου εγκλήματος, και μας λέτε ότι η παρακολούθηση έγινε για εθνικούς λόγους, νομίμως, αλλά ήταν λάθος. Τι ήταν λάθος; Η τοποθέτηση του κ. Κοντολέων στην ΕΥΠ; Ο υποδιοικητής της ΕΥΠ και όλη η ομάδα που βάλατε εκεί δεν ήταν στελέχη και στενοί συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας; Ο υποδιοικητής δεν ήταν διευθυντής του Κ. Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ; Οι υπόλοιποι που στείλατε εκεί ακόμα και σε διακριτές θέσεις δεν τους εξαφανίσατε μετά τη παραίτηση του κ. Κοντολέων;
  • Όλοι μας μέσα και έξω από την αίθουσα, όλοι οι πολίτες οι δημοσιογράφοι οι επιχειρηματίες αισθάνονται ότι παρακολουθούνται από το καθεστώς Μητσοτάκη, σκορπάτε και καλλιεργείτε τον φόβο. Ρωτάμε γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε τίποτα; Ποιούς άλλους πολιτικούς, δημοσιογράφους, ποιούς επιχειρηματίες ποιά γραφεία παρακολουθήσατε;
  • Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Στηρίζουμε τη πρόταση για την εξεταστική επιτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη γιατί η αλαζονεία και η έπαρσή σας και το αίσθημα ότι κάνεις και τίποτα δεν σας αγγίζει σας οδήγησε σε πολιτική εκτροπή.
  • Ευχόμαστε στον Κ. Μητσοτάκη γρήγορη αναχώρηση. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ανατρέψει τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα ανθρωπινά δικαιώματα. 

The post Η εικόνα του δήθεν σύγχρονου, μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού έχει καταρρεύσει σε όλο τον πλανήτη. appeared first on ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ.

Χρήστος Σπίρτζης

Η εικόνα του δήθεν σύγχρονου, μεταρρυθμιστή πρωθυπουργού έχει καταρρεύσει σε όλο τον πλανήτη.

Μοιραστείτε το άρθρο