Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) του Δήμου Αχαρνών

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Αχαρνών ακολουθώντας τις εθνικές επιταγές για τον περιορισμό των εκπομπών που προέρχονται από τις μετακινήσεις, προχωρά στην διαμόρφωση της στρατηγικής για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Πρόθεση του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού είναι να προωθηθεί η ηλεκτροκίνηση στο Δήμο με ταχύ ρυθμό καθιστώντας τον πρότυπο για την Αττική. Ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού δημοτικού έργου & Πολεοδομίας κ. Π. Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Χ. Κόνταρης ως συντονιστές της εν λόγω στρατηγικής, καλούν τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής να συμβάλουν με τις απόψεις τους σε έρευνα που διεξάγεται για την αποτελεσματική χωροθέτηση σταθμών φόρτισης απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήσεις.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για να βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό του στα παρακάτω πεδία: καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στην έρευνα ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/Sh4xfQncEi 

Πηγή:
Δήμος Αχαρνών
Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) του Δήμου Αχαρνών

Μοιραστείτε το άρθρο