Δύο μέτρα και δύο σταθμά!!

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Δύο μέτρα και δύο σταθμά!!

Στις 2 Ιουλίου έγινε συγκέντρωση/εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), (κλικ εδώ).

Για τις εκδηλώσεις υπάρχουν ο ενημερωτικές πινακίδες. Τέτοιες ενημερωτικές αναρτήσεις υπήρξαν για την εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών. Σε τηλεφώνημα στη γραμματεία του Παραρτήματος Αχαρνών – Φυλής του ΕΣΥΝ η Δημοτική Αστυνομία απείλησαν με πρόστιμο αν δεν κατέβουν οι αφίσες που ενημέρωναν του δημότες για την εκδήλωση. Τελικά μάλλον ήταν μόνο προειδοποίηση ή οι αρμόδιοι κατέβασαν τις αναρτήσεις.

Ένα μήνα μετά εμφανίστηκαν διαφημιστικές πινακίδες.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Είναι ενημερωτικές- διαφημιστικές αφίσες για εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Δεν είναι γνωστό αν η Δημοτική Αστυνομία έκανε ανάλογη κίνηση με το ΕΣΥΝ.

Οι εκδηλώσεις κοινωνικές-πολιτισμικές ή πολιτικές είναι απαραίτητες για ενημέρωση των πολιτών. Η Δημοτική Αστυνομία εφαρμόζει το νόμου που απαγορεύει δημόσιες αναρτήσεις. Παρόμοιες ενέργειες έχει εφαρμόσει και η Περιφέρεια Αττικής για τους δρόμους.

Χωρίς αμφιβολία η ενημέρωση με αναρτήσεις είναι αναγκαία όπως και η τήρηση των νόμων.

Ο δήμος Αχαρνών, γνωρίζοντας τις ανάγκες αυτές, σε καίρια σημεία της πόλης έπρεπε να έχει τοποθετήσει πινακίδες, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, όπου να τοποθετούνται αφίσες για κοινωνικές-πολιτισμικές ή πολιτικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με ένα κανονισμό, μετά από άδεια της δημοτικής Αρχής. Οι αφίσες αυτές πρέπει να αφαιρούνται αμέσως μετά την εκδήλωση.

Κατάλληλα σημεία είναι οι στάσεις των λεωφορείων.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Σχόλια για τις θέσεις αυτές σε επόμενη ανάρτηση

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Δύο μέτρα και δύο σταθμά!!

Μοιραστείτε το άρθρο