Σ.Ε.Β.Α. – Έκτακτη Ανακοίνωση: Τι ισχύει για τα καταστήματα και επιχειρήσεις στις Αχαρνές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΔΣ του ΣΕΒΑ ανακοινώνει στα μέλη του, το σύνολο των μικρών επιχειρήσεων του Δήμου μας, μετά από παρέμβαση μας στο τι ισχύει για το δήμο μας , ότι μετά την έκδοση του ΦΕΚ  με «Αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ.: 6877 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00» ισχύουν τα κάτωθι:

Στον Δήμο μας ισχύει ότι ισχύει και στην υπόλοιπη Αττική, δηλαδή  προαιρετικό ωράριο λειτουργίας για όσες επιχειρήσεις δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους  από τις 07:00 π.μ. έως και τις 08:00 μ.μ. . Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 09:00 το βράδυ έως τις 05:00 το επόμενο πρωί.

Σχετικά αναφέρουμε τα άρθρα του σχετικού ΦΕΚ άρθρο 3 παράγραφος 2 και άρθρο 14 παράγραφος 4 εδάφιο ε.

Στο εν λόγω ΦΕΚ άρθρο 1 , υποπαράγραφο 1Β στο σχετικό πίνακα στα ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης, στις στήλες 22 και 25 αναφέρονται οι τρόποι λειτουργίας των επιχειρήσεων μας όπως ισχύουν τα μέτρα προστασίας. Δίνουμε σύσταση στους συναδέλφους όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο λειτουργίας προς αποφυγή τσουχτερών προστίμων από τυχόν κρατικούς ελέγχους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία όπως επικοινωνήσετε με τον σύλλογο.

Δείτε αναλυτικά τα νέα μέτρα στo σχετικό ΦΕΚ

Μοιραστείτε το άρθρο