Εκτός τηλεματικής εδώ και 5 μήνες οι λεωφορειακές γραμμές που πέρασαν στα ΚΤΕΛ στις Αχαρνές

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πριν δύο βδομάδες, πολίτες που χρησιμοποιούν λεωφορειακές γραμμές σε Κηφισιά, Αχαρνές, Βαρυμπόμπη, Μάνδρα και άλλες περιοχές που πλήγηκαν από την ισχυρή χιονόπτωση της Μήδειας είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πρόσθετο πρόβλημα στις μετακινήσεις τους: οι λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τις περιοχές αυτές βρίσκονται εδώ και 5 μήνες εκτός του συστήματος της τηλεματικής.

Αιτία το γεγονός ότι τα λεωφορεία που δρομολόγησαν τα ΚΤΕΛ από τον περασμένο Οκτώβριο σε 59 λεωφορειακές γραμμές δεν έχουν διασυνδεθεί ακόμα, 5 μήνες αργότερα με το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ.

Τότε ο οργανισμός είχε ανακοινώσει ότι η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού θα γίνει στα λεωφορεία αυτά «σταδιακά» χωρίς ποτέ όμως, μέχρι και σήμερα, να έχει δοθεί κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Αποτέλεσμα είναι η ζωντανή πληροφόρηση για τα δρομολόγια των λεωφορείων να έχει γίνει παρελθόν για τους επιβάτες των συγκεκριμένων γραμμών. Καθώς πρόκειται για δρομολόγια που κινούνται κατά βάση σε ημιαστικές περιοχές με χαμηλότερες συχνότητες από τις γραμμές εντός της πόλης, η λειτουργία της τηλεματικής ήταν για τους επιβάτες ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο πλέον στερούνται χάρη στην προβληματική (εκ του αποτελέσματος) συνεργασία μεταξύ των ΚΤΕΛ και του ΟΑΣΑ.

διαβάστε όλη την είδηση από…
Athenstransport.com
Εκτός τηλεματικής εδώ και 5 μήνες οι λεωφορειακές γραμμές που πέρασαν στα ΚΤΕΛ – Athens Transport

Μοιραστείτε το άρθρο