Κλειστά σχολεία, παιδικοί σταθμοί, κοινωνικό φροντιστήριο, καλλιτεχνικά τμήματα ΔΗΚΕΑ, αθλητικά τμήματα ΔΗΦΑ και Αρωγή λόγω κακοκαιρίας

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους , κλειστά θα είναι αύριο 6 Φεβρουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Επίσης,κλειστοί θα είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων.

Στις Αχαρνές κλειστά θα παραμείνουν, επίσης, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗΚΕΑ, το Δημοτικό ωδείο, τα αθλητικά τμήματα της ΔΗΦΑ καθώς και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Αρωγή”.

Επιπλέον, οι Δήμαρχοι προτρέπουν τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών να εναρμονιστούν με όσα ισχύουν με τη λειτουργία των σχολείων, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Μοιραστείτε το άρθρο