Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2022 της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Μενιδιάτης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2022 της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου το καλοκαιρινό camp “Καλοκαίρι στην Πόλη 2022” που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα του Δήμου Αχαρνών.Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 29 Ιουλίου εκατοντάδες παιδιά από 6 έως 12 ετών συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές, δημιουργικές και εκπαιδευτικές δράσεις και δραστηριότητες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και την αρωγή του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, υλοποίησαν και φέτος με αξιοπιστία τη συγκεκριμένη δράση, καταρτίζοντας ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τις 3 περιόδους του καλοκαιρινού camp.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ άλλων, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, μπάνιο στη θάλασσα, προβολές ταινιών αλλά και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα. Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του καλοκαιρινού camp η πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη, ευχαρίστησε το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία και το ζήλο που επέδειξαν ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το “Καλοκαίρι στην Πόλη” για μια ακόμη χρονιά.

Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό, ο οποίος υποστήριξε τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και μέσω των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, το επιτυχημένο καλοκαιρινό camp και τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσέφερε η ΔΗΦΑ στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Καλοκαίρι στην Πόλη” μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις πιο αξιόλογες κοινωνικές παροχές του Δήμου μας προς τους δημότες η οποία αναβαθμίζεται και βελτιώνεται διαρκώς.

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 2022 της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Μοιραστείτε το άρθρο