Ο Χρήστος Μενιδιάτης στον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πέππα για την στήριξη των καλλιτεχνών

Parnes News

Ο Χρήστος Μενιδιάτης εκτός από γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου βάρδου Μιχάλη Μενιδιάτη, είναι ένας νέος άνθρωπος με ανησυχίες, όνειρα και προτάσεις! Αυτό το γνωρίζουν ήδη όλοι όσοι έχουν κατά το παρελθόν συναναστραφεί μαζί του και έχουν πραγματοποιήσει συζητήσεις όχι απαραίτητα καλλιτεχνικής φύσεως. Είναι πολιτικοποιημένος, έχει ισχυρή τεκμηριωμένη άποψη και λόγο. Ο Χρήστος δεν επαναπαύτηκε στο σπίτι του εν μέσω καραντίνας, αντιθέτως παλεύει με κάθε τρόπο είτε αυτό είναι συνεντεύξεις, είτε επαφές με πρόσωπα που φέρουν θέσεις στην κυβέρνηση ώστε να βοηθηθεί ο ιδιαίτερα πληττόμενος κλάδος των καλλιτεχνών.

Οι δράσεις του δεν γίνονται πάντα γνωστές καθώς κρατά χαμηλό προφίλ ωστόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από την συνάντηση με τον Χρήστο Μενιδιάτη τονίζοντας πως πραγματοποιήθηκε με στόχος να βρεθούν τρόποι στήριξης του κλάδου.

«Σήμερα είχα τη χαρά να με επισκεφθεί στο γραφείο μου στην Περιφέρεια Αττικής ο επί χρόνια καλός μου φίλος Christos Menidiatis III, εξαιρετικός τραγουδιστής, με τον οποίο συζητήσαμε για τη στήριξη των καλλιτεχνών και των συνεργατών τους μέσα από μελλοντικές εκδηλώσεις. Είναι γνωστό το έμπρακτο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Giorgos Patoulis για το χώρο των καλλιτεχνών από την πρώτη στιγμή της πανδημίας» τόνισε ο Νίκος Πέππας.
διαβάστε όλη την είδηση από…
PARNES NEWS
Ο Χρήστος Μενιδιάτης στον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πέππα για την στήριξη των καλλιτεχνών

Μοιραστείτε το άρθρο