Πολιτισμός ή ανθρωπισμός;

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Πολιτισμός ή ανθρωπισμός;

Έφτασε η ώρα που ο πολιτισμός θα κάνει την εμφάνισή του στις Αχαρνές.

Βραδιές

Το συνολικό ενδεικτικό κόστος του φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού» στην Δημοτική Ενότητα Αχαρνών ανέρχεται στις 58.600,00€ (μη συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών κρατήσεων) όπως έχει προβλευτεί στον Προϋπολογισμό της επιχείρησης στον κωδικό 64.02.98 ΕΞΟΔΑ ΟΡΓΑΝ.ΕΚΘΕΣΕΩΝ-ΠΑΝΗΓ-ΦΕΣΤ-ΥΠΑΙΘ.ΕΚΔΗΛ με συνολικό ποσό κωδικού τις 170.000,00€.

Ένας δήμος με προϋπολογισμό 115.767.859,06 €.

Ένας δήμος που φροντίζει για τα ζώα γενικά

οι σκύλοι

Σε αυτό το δήμο υπάρχουν και άνθρωποι. Δημότες που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό, στον πολιτισμό. Υπάρχουν δημότες που σήμερα δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν τη ΔΕΗ, στερούνται από το καθημερινό φαγητό.

Οι δημοτικοί άρχοντες φωτογραφίζονται σε εκδηλώσεις των κοινωνικών υπηρεσιών. Όμως υπάρχουν εκείνες τις στιγμές δημότες που τα πιάτα τους είναι άδεια!!

Φανταστείτε τι θα γίνει αν κάποιος απελπισμένος δημότης αυτοκτονήσει και αφήσει σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, που ήταν η έλλειψη φαγητού ή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Φανταστείτε αυτό τον άνθρωπο, που στα νιάτα του έχει πληρώσει φόρους και τέλη για τον δήμο, τώρα να μην έχει να φάει και να βλέπει ότι ο δήμος δαπανάει περίπου 80.000 € για τη σίτιση ζώων.

Φανταστείτε τις τηλεοράσεις να αναφέρονται στο δήμο Αχαρνών για αυτοκτονία λόγω πείνας!!

Κάντε κάτι πριν είναι αργά!!

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Πολιτισμός ή ανθρωπισμός;

Μοιραστείτε το άρθρο