Πρόεδρος του Συνδέσμου της Πάρνηθας και πάλι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Χωρίς κατηγορία

Πρόεδρος του Συνδέσμου της Πάρνηθας και πάλι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππού

Πρωταρχικοί στόχοι:  Η Προστασία της Πάρνηθας, ο εξωραϊσμός αλλά και οι προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής του Εθνικού Δρυμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανανέωσε τη θητεία του στο Σύνδεσμο της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ) ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, που το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019 εκλέχθηκε παμψηφεί, από τα μέλη των Δήμων που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο.

Πιο συγκεκριμένα στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος ως Πρόεδρος και οικοδεσπότης της έδρας του ΣΥΝΠΑ, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός και Νίκος Δαμάσκος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου, Βασίλης Λαζάρου.

Από τον Δήμο Φυλής συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Σονίδης. Από τον Δήμο Ασπροπύργου ο Δήμαρχος Νίκος Μελετίου, από τον Δήμο Διονύσου ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Χιώτης και από τον Δήμο Ωρωπού ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Τζεβελέκος.

Όπως προέκυψε από την διαδικασία, εκλέχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος: Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χιώτης (Δήμος Διονύσου)

Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:

Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς (ex officio)

Βασίλης Λαζάρου –  Νικόλαος Τζεβελέκος και αναπληρωματικό μέλος Γιώργος Σονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Παππούς έλαβε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών των οποίων κοινή συνισταμένη υπήρξε: Η Προστασία της Πάρνηθας, ο εξωραϊσμός αλλά και οι προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής της.

Ας μην ξεχνάμε τέλος, όπως επεσήμαναν και συμφώνησαν όλα τα μέλη, πως “Ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας και μοναδικός Πνεύμονας Πρασίνου του Λεκανοπεδίου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Δήμων και των Κατοίκων που την περιβάλλουν”.

Source: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (ΣΥΝ.ΠΑ.)

Μοιραστείτε το άρθρο