Πρόσκληση ενδιαφέροντος για θέσεις σε Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θέσεις στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων για την Γ΄περίοδο εξασφάλισε μετά από ενέργειές της, η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής. Η Γ΄ Περίοδος φιλοξενίας ξεκινάει για παιδιά 13-15 ετών (γεννημένα μεταξύ 2007 έως 2009) την Κυριακή31/07/2022 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14/08/2022.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής παιδιών είναι:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

• Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα.

• Μία (1) πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.

• Ιατρική βεβαίωση, ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.

• Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς.

• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από ΚΕΠ ή από τη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης του Δήμου Αχαρνών ή Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης από το Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών (Προσοχή: όχι πιστοποιητικό/ληξιαρχική πράξη γέννησης).

• Σε περίπτωση διαζυγίου, δικαστική απόφαση που ορίζει τον έχοντα την επιμέλεια του παιδιού.

• Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19

• Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Αχαρνών: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 κανένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

•  Στο 4 χρειάζεται και η 1η σελίδα με τα στοιχεία του παιδιού

• Στο 7 χρειάζεται Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης σε ισχύ ή Υπεύθυνη Δήλωση που θα αναφέρει: “Την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου θα καταθέσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την Πρόληψη του Covid-19”.

ΕΠΙΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

-ΑΜΚΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΙΩΝ

-ΑΦΜ ΓΟΝΕΑ

-EMAIL

-ΤΗΛΕΦΩΝΑ

-Ε1

-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΤΚ

Υποχρεωτικός έλεγχος 24 ή 48 ωρών με Rapid-test

Οι  αιτήσεις  για  συμμετοχή  στο  κατασκηνωτικό πρόγραμμα   θα  γίνονται  από τις   13 /07/2022  έως και 19/07/2022 στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής  που   στεγάζεται   στο  ισόγειο   του   Δημαρχιακού   Μεγάρου   Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 και Μπόσδα.
Η  επιλογή των  παιδιών  θα γίνει  με  βάση  οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Μοιραστείτε το άρθρο