Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη διάνοιξη της οδού Μόρνου και τη σύνδεση με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα χρόνιο πρόβλημα στις πολύπαθες γειτονιές της Αυλίζας και του Αγίου Δημητρίου είναι η αδιέξοδη οδός Μόρνου για την διάνοιξη της οποίας είναι σε εξέλιξη όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Το συγκεκριμένο έργο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μεγάλου ευρύτερου πρότζεκτ, που είναι στο στάδιο των μελετών, δηλαδή της ανάπλασης της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η ισχυρή βούληση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού είναι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου Αχαρνών να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιλύονται προβλήματα όπως αυτό, το οποίο θα αποσυμφορήσει τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και θα διοχετεύσει περιφερειακά κίνηση οχημάτων που σήμερα οδηγείται στο κέντρο.

Εκτός όμως της κυκλοφορίας η διάνοιξη της οδού Μόρνου θα οδηγήσει σε αναβάθμισή της, κάτι που αποτελεί σημαντική παράμετρο στην απομόνωση και υποβάθμιση των όμορων περιοχών. Το σημείο επισκέφθηκαν για αυτοψία ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με υπηρεσιακά στελέχη και τους μελετητές του έργου, ώστε να διαπιστωθούν από κοντά τα προβλήματα που χρειάζεται να τεθούν επί τάπητος στη διαδικασία υλοποίησης.
Πηγή:
Δήμος Αχαρνών
Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη διάνοιξη της οδού Μόρνου και τη σύνδεση με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας

Μοιραστείτε το άρθρο