Ερωτήσεις – Απαντήσεις σχετικά με το ACHARNES.net

Τί είναι το ACHARNES.net;
Το ACHARNES.net είναι μια ιστοσελίδα ενημέρωσης για τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, η οποία συλλέγει ειδήσεις από τις τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Δήμου Αχαρνών και τις παρουσιάζει συνολικά και αποσπασματικά.

ΔΕΝ υποκαθιστά τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Δήμου Αχαρνών καθώς δεν παράγει πρωτογενές περιεχόμενο.

Αντίθετα τις ενισχύει, αναπαράγοντας αποσπάσματα των  ειδήσεων που αναφέρονται στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Δήμου Αχαρνών,  με σαφή αναφορά και παραπομπή (link) στην πηγή, όπου ο αναγνώστης – επισκέπτης μπορεί να διαβάσει όλο το κείμενο της είδησης, να δει επιπλέον φωτογραφίες ή να παρακολουθήσει κάποιο video που συνοδεύει την ανάρτησης της είδησης.


Από ποια μέσα προέρχονται οι  ειδήσεις που εμφανίζονται στο ACHARNES.net;
Αυτή τη στιγμή τα μέσα από τα οποία λαμβάνει ενημέρωση το ACHARNES.net; είναι τα:
ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, http://menidiatis.blogspot.gr
ΔΥΤΙΚΗ ΌΧΘΗ, www.doxthi.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ, https://eleftherovima.wordpress.com
ΑΧΑΡΝΕΑ, www.axarnea.gr
PARNES NEWS, www.parnesnews.gr

Γιατί δεν εμφανίζονται ολόκληρα τα κείμενα των αναρτήσεων στο ACHARNES.net;
Τo ACHARNES.net αναδημοσιεύσει απόσπασμα από τις αναρτήσεις στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Δήμου Αχαρνών, αναφέροντας την πηγή και έχοντας παραπομπή (link) στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που έγινε η αρχική ανάρτηση της είδησης.  Το πλήρες κείμενο της είδησης καθώς και οι φωτογραφίες ή/και τα video που περιλαμβάνει η είδηση είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που ανάρτησε την είδηση.

Γιατί δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες σε κάποιες αναρτήσεις στο ACHARNES.net;
Η διαδικασία ενημέρωσης του ACHARNES.net από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Δήμου Αχαρνών είναι σχεδόν απόλυτα αυτοματοποιημένη.

Σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και αστοχίες  ή τεχνικά κωλύματα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε συστηματικά πάνω στην τεχνική και λειτουργική αναβάθμιση του ACHARNES.net με σκοπό να εξαλείψουμε αστοχίες και να κάνουμε το  ACHARNES.net πιο λειτουργικό και πιο χρήσιμο.

Πώς μπορώ να ενισχύσω την προσπάθεια του ACHARNES.net;
Από τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο ενισχύετε – ως επισκέπτης της ιστοσελίδας –  την προσπάθεια του ACHARNES.net και σας ευχαριστούμε για αυτό .

Μπορείτε να ενισχύσετε επιπλέον την προσπάθεια του ACHARNES.net κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις  που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα.


Πώς μπορώ να διαφημιστώ στο ACHARNES.net;
Μεταβείτε στη σελίδα “Διαφήμιση” για να πληροφορηθείτε για τις επιλογές διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας στο ACHARNES.net

Μοιραστείτε το άρθρο