Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση μετά την ανάληψη των νέων  καθηκόντων από τον Υπουργό και ο κ. Βρεττός τον συνεχάρη, ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε αρχικά το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο χρηματοδοτικό εργαλείο για κάθε δήμο. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η δυνατότητα να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τον νέο εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές και έρχεται να βοηθήσει στην κυβερνησιμότητα των Δήμων.

Τέλος ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε και στα αιτήματα που έχουν υποβληθεί το προηγούμενο διάστημα προς το Υπουργείο για τη στήριξη δημοτών και επαγγελματιών που επλήγησαν από το τοπικό lockdown, αλλά και στη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Αττική λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης:

Επισκέφθηκα τον υπουργό κ. Βορίδη, ο οποίος και ως βουλευτής της Ανατολικής Αττικής είναι απόλυτα ενήμερος για τα ζητήματα των Αχαρνών. Η συνεργασία μας ανέκαθεν ήταν αποδοτική και σε αυτή την πορεία θα συνεχιστεί, όπως αποδείχτηκε και στη σημερινή μας συνάντηση.”

Μοιραστείτε το άρθρο