Τα παρεπόμενα μιας εκδήλωσης

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Τα παρεπόμενα μιας εκδήλωσης

Στις 2 Ιουλίου έγινε συγκέντρωση/εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, (κλικ εδώ).

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ένα Δελτίο Τύπου του Ε.ΣΥ.Ν.

ΕΣΥΝ

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου αντιμετωπίστηκαν προβλήματα με το χώρο συγκέντρωσης για την εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. τα οποία τελικά λύθηκαν. Παράμεινε όμως ένα καίριο ζήτημα:

«Το αποκορύφωμα όλων αυτών των εμποδίων που παρουσιάστηκαν από τη μεριά του Δήμου ήταν το τηλεφώνημα στο γραμματέα του Δ.Σ. του Παραρτήματος Αχαρνών-Φυλής του ΕΣΥΝ από την Δημοτική Αστυνομία, όπου τον απείλησαν με πρόστιμο αν δεν κατέβουν οι αφίσες που ενημέρωναν για την εκδήλωσή μας

Οι αφίσες ενημέρωσης εκδηλώσεων και οι διαφημιστικές αφίσες είναι ένα πρόβλημα παράβασης νόμων. Σωστά η Δημοτική Αστυνομία προσπαθεί να εφαρμόσει το νόμο και να μη ρυπαίνεται το περιβάλλον. Πρέπει όμως να υπάρχει ίση μεταχείριση δήμου, δημοτικών επιχειρήσεων και φορέων που αναρτούν ενημερωτικές αφίσες των εκδηλώσεων, (κλικ εδώ).

Είναι γεγονός η πληροφόρηση των δημοτών για πολιτιστικές ή πολιτικές εκδηλώσεις. Πρέπει ο δήμος να τοποθετήσει χώρους με πινακίδες για την ανάρτηση ενημέρωσης εκδηλώσεων που γίνονται στο δήμο Αχαρνών. Σε αυτούς τους χώρους θα υποχρεώνονται οι φορείς να ανακοινώνουν τις εκδηλώσεις τους. Μόνο τότε η Δημοτική Αστυνομία θα μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους που απαγορεύουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος και να επιβάλει κυρώσεις.

Με δελτίο τύπου του δήμου έγινε ενημέρωση:

https://www.acharnes.gr/blog-node/synantisi-toy-dimarhoy-aharnon-me-ton-ypoyrgo-prostasias-toy-politi-kai-ton-arhigo-tis

Μετά αυτή τη συνάντηση τα προβλήματα της παραβατικότητας και των ναρκωτικών λύθηκαν.

Δεν είναι απαραίτητη κάθε εκδήλωση ή δημοσίευμα για την παραβατικότητα ή τα ναρκωτικά από κατοίκους ή φορείς στο μέλλον!!

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Τα παρεπόμενα μιας εκδήλωσης

Μοιραστείτε το άρθρο