Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουλόγιαννης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη θλίψη τύλιξε τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, φίλους και συγγενείς για τον θάνατο του Γιώργου Κουλόγιαννη, το Σάββατο στις 6 Αυγούστου 2022. Η καρδιά του που ήταν γεμάτη αγάπη για όλους, τον πρόδωσε και τύλιξε στο πένθος όλη την πόλη των Αχαρνών.

Μαχητικός, ειλικρινής, με βλέμμα αληθινό που προσπαθούσε να δίνει λύσεις παντού μα πάνω απ΄ όλα είχε αφιερώσει την ίδια του τη ζωή στην πάταξη της εγκληματικότητας στις Αχαρνές. Ως Αντιπρόεδρος της Αντιεγκληματικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών συνεργάστηκε με τη παρούσα Δημοτική Αρχή πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση για την δημιουργία της νέας Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στην περιοχή της Αυλίζας. Το νέο αυτό κέντρο, το οποίο θα αποτελούσε την έδρα όλων των επιχειρησιακών αστυνομικών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Παρών ήταν και στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα την 24 Φεβρουαρίου μαζί με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό αλλά και τον Αντιδήμαρχο Στάθη Τοπαλίδη. Παρών και στη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη, εκθέτωντας τις απόψεις του για τις ενέργειες που απαιτούνται από όλα τα συναρμόδια υπουργεία για την οριστική λύση της πάταξης της παραβατικότητας στις Αχαρνές.

 

Μοιραστείτε το άρθρο