Το μπάχαλο που άλλαξε την απαγόρευση κυκλοφορίας σε Ασπρόπυργο και Αχαρνές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα κενό στην απόφαση με τα περιοριστικά μέτρα που εκδόθηκε τις προηγούμενες μέρες, στην οποία δεν αναφέρονται ρητά οι εξαιρέσεις του Ασπροπύργου και των Αχαρνών από την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00, έδωσαν την ευκαιρία στους παραπάνω δήμους να «αυτονομηθούν» και να ανακοινώσουν απαγόρευση από τις 21:00, μέχρι η Πολιτική Προστασίας να βγάλει διευκρινιστική εγκύκλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι Ασπρόπυργο και Αχαρνές εξαιρούνται από την απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00, επεκτείνοντας έτσι το μέτρο που ίσχυε έως τις 6 μ.μ.

Στην απόφαση όμως που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες δεν αναφέρονταν ως εξαιρέσιμες περιοχές και έτσι οι παραπάνω δήμοι ανακοίνωσαν ότι επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00.

Αχαρνές

Σύμφωνα με την απόφαση αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.:6877/2021, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 341/Β/29-1-2021 η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ η λειτουργία των επιχειρήσεων – που δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους – είναι από τις 07:00 π.μ. έως και τις 8:00 μ.μ. Σε επικοινωνία του Δήμου Αχαρνών με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η σχετική ενημέρωση ήταν πως θα υπάρξει διευκρινιστική ανακοίνωση και μέχρι τότε εν ισχύ παραμένουν όσα προβλέπονται από τη συγκεκριμένη απόφαση.

διαβάστε όλη την είδηση από…
Dikaiologitika News
Το μπάχαλο που άλλαξε την απαγόρευση κυκλοφορίας σε Ασπρόπυργο και Αχαρνές – Dikaiologitika News

Μοιραστείτε το άρθρο