Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζονται οι βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές, (κλικ εδώ). Για τις εκδηλώσεις κυκλοφόρησε και ενημερωτικό φυλλάδιο. Στη δεύτερη και την προτελευταία σελίδα:

Σπύρος

Στην εικόνα αυτή και το κείμενο ο δήμαρχος απευθύνεται στους δημότες ως άτομο και όχι ως εκπρόσωπος δημοτικού συμβουλίου, αφού σε αυτό δεν έγινε συζήτηση για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Γιάννης

Την οργάνωση των εκδηλώσεων είχε αναλάβει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α., αφού τις τελικές προτάσεις ψήφισε το διοικητικό συμβούλιο.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι παραστάσεις είναι 4 με εισιτήριο και 21 παραστάσεις η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ εκ των οποίων 6 παραστάσεις χορηγούμενες από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι Αποφάσεις

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο για τα προγράμματα των εκδηλώσεων δεν υπάρχει πουθενά αναφορά ότι 6 παραστάσεις που αναφέρονται στις αποφάσεις της διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι με επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής.

Υπάρχει σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής ή το κόστος αυτών των παραστάσεων επιβαρύνεται ο δήμος Αχαρνών;

Οι ανωτέρω εικονιζόμενοι παράγοντες έχουν εκφράσει τις ευχαριστίες τους στην Περιφέρεια Αττικής για την δωρεάν προσφορά 6 παραστάσεων;

Ημέρα 30-8-2022

Οι θεατές στις 20:45

Η παράσταση άρχισε στις 21:00

Σύνολο θεατών με δωρεά είσοδο 69. Τις πταίει; Ίσως ο καιρός, ίσως το θέμα της εκδήλωσης.

Μια ιδέα από την παράσταση που είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Δαπάνη της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στη σύμβαση για τη δωρεάν παράσταση 3.750 + (ΦΠΑ) 900 = 4.650 € (Στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ψηφίστηκε ποσό 3.500 + ΦΠΑ)

Στην είσοδο του αμφιθεάτρου έδιναν ένα φύλλο στο οποίο ο δήμαρχος προσκαλεί τους θεατές στην παράσταση και στο τέλος ζητείται εάν θέλουν να συμπληρώσουν για το «πολιτιστικό δρώμενο» :

Πολιτιστικό δρώμενο

Ζητείται η γνώμη για τη συγκεκριμένη παράσταση ή για τις Βραδιές Πολιτισμού;

Το όνομα, το τηλέφωνο και το email ζητούνται για αυτά ή είναι χρήσιμα στοιχεία στην παράταξη του δημάρχου για την ερχόμενη εκλογική περίοδο;

Επόμενη παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» η «ΗΛΕΚΤΡΑ» του Ευριπίδη.

.

Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές

Μοιραστείτε το άρθρο